Snitta salsiccian, dra av skinnet och smula inkråmet. Lägg först på salsiccia och därefter ostarna. 1500 g färsk salsiccia, gärna smaksatta med fänkål eller chili. 1Topping500 g färsk salsiccia, gärna smaksatta med fänkål eller chili 400 g mozzarella, helst buffelmozzarella 200 gorgonzola 3 dl parmesanost, färskriven 2 msk rosmarin, mortlad olivolja av god kvalitet salt och svartpepparPizzadeg
500 g pappardelle, kokt enligt anvisning på paketet. 500 g rå salsicciakorv. 500 g pappardelle, kokt enligt anvisning på paketet 500 g rå salsicciakorv 4 msk olivolja 2 st vitlöksklyftor, tunt skivade 0,5 st röd chili, hackad 2 st tomater, tärnade 2 dl vitt vin 1 kruka persilja, hackad salt och svartpeppar rikligt med riven parmesanost
Detta behövs till 4 hungriga 2 pkt färsk pasta (tagiatelle typ )4 starka korvar (Salciccia el Coritzo)4 tomater1 gul lök1 vitlöksklyfta½ kruka färsk basilikaSalt o pepparOlivolja100 g riven parmesanHacka all lök (gul o vit) o fräs i en rejäl skvätt olivolja
Dra skinnet från salsiccian och skär färsen i små bitar. Blanda ner salsicciabitarna i tomatsåsen. Lägg i salsicciabitarna och stek dem i ca 3-4 minuter. 300 g färsk salsiccia (gärna med peperoncino). 400 g tagliatelle (eller annan lång pasta) 300 g färsk salsiccia (gärna med peperoncino) 100 g färska haricots verts 200 g mascarpone 1 dl parmesanost, grovriven 1,5 msk persilja, finhackad 400 g konserverade körsbärstomater 5 klyftor vitlök 1 dl vitt vin, torrt 0,5 kruka basilika 1 krm strösocker olivolja, till stekning salt svartpeppar parmesan, riven, till garnering
250 g pasta-pappardelle. 1250 g pasta-pappardelle 1 st broccolihuvud (200 g utan stjälk) 1 st vitlöksklyfta, finhackad 100 g gorgonzola 50 g riven parmesanost, Grana Padano olivolja, jungfruolja 1 msk smör salt och pepparSkär broccolin i små buketter
1. Under tiden som tomatsåsen tillreds, koka upp lättsaltat pastavatten under lock i en kastrull. Pastan läggs ner i det kokande vattnet när tomatsåsen är tillredd och börjar småkoka
Pappardelle. Servera med pappardelle och färskriven parmesan. Pappardelle. 250 g rå salsiccia (milt kryddad, gärna med salvia). 250 g rå salsiccia (milt kryddad, gärna med salvia)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.