Nötkött

Nötkött

Sjömansbiff

Sjömansbiff

TipsVariera nötköttet mellan högrev, innanlår och fransyska. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Skala och skiva löken
Tender brisket med rostad potatis och vitlöksdipp

Tender brisket med rostad potatis och vitlöksdipp

Ingredienser Portioner. 2 2 port färska potatisklyftor 400 g tender brisket 150 g majskorn 1/2 ask piccolinitomater (à 200 g) 1/2 rödlök 1 tsk olivolja 1 tsk rödvinsvinäger salt peppar 1 vitlöksklyfta 1 dl crème fraiche Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Tender brisket med avokadoröra och sötpotatisstrips

Tender brisket med avokadoröra och sötpotatisstrips

Ingredienser Portioner. 2 2 port fryst sötpotatisstrips 400 g tender brisket 1 avokado 2 tomater 1/2 rödlök 2 tsk rödvinsvinäger salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Dillkött

Dillkött

Skär köttet i 3 - 4 centimeter tjocka bitar. Lägg bitarna i en kastrull. Koka upp vatten och salt eller buljong i en annan kastrull
Ingas pepparrotskött

Ingas pepparrotskött

Koka upp vattnet i en rymlig kastrull, lägg i köttet och skumma av när det kokat upp. Buljong. Skala och skär löken och rotsakerna i stora bitar
Dillkött på mitt vis

Dillkött på mitt vis

Skala och skär löken i grova bitar. Ansa och skär purjolöken i snedabitar. Skala och skär morötter och palsternacka i sneda bitar
Boeuf Bourguignon à la Per Morberg

Boeuf Bourguignon à la Per Morberg

Låt fläsket smälta i en emaljerad gjutjärnsgryta. När det blivit ljusgult ska smålökarna i. Låt dem steka i ungefär 15 minuter utan lock
Pilsnerkalops

Pilsnerkalops

Skär köttet i 3 - 4 centimeter tjocka bitar. Salta och peppra köttet och bryn det i smör i omgångar i en stekpanna
Leif Mannerströms kalops

Leif Mannerströms kalops

Skär köttet i cirka 4 cm stora bitar. Skala och skär lök och morot i stora bitar. Bryn köttet völ runtom i smör i en stekgryta av gjutjärn
Ragù napoletano

Ragù napoletano

Skär köttet i ca 4 bitar. Värm upp olivoljan i en kastrull. Tillsätt och fräs gul lök, morot, selleri och vitlök, utan att de tar färg
Turkisk biffgryta med pitabröd

Turkisk biffgryta med pitabröd

Skär köttet i tärningar. Skala och hacka tomaterna i tärningar. Hacka lök, paprika och sivri. Hetta upp olivolja i en stekpanna
Ernst Pankopanerad schnitzel

Ernst Pankopanerad schnitzel

Skär köttet i ca 1 cm tunna skivor. Krydda runt om med salt och peppar. Knäck äggen i en djup tallrik och vispa upp dem lätt med lite vatten
Pepparstek

Pepparstek

600 g oxfilé av mittbit i 8 bitar. 16 msk krossad peppar (vit och svart blandad). 11 dl cognac. 14 msk finhackad schalottenlök
Rostbiff

Rostbiff

Sätt ugnen på 200 grader och gnid in steken med olivolja, salt, peppar och rosmarin. Sätt in den på ett galler i ugnen