Veganskamarängermed kikärtsspad. Vaknade med ett meddelande på mobilen från fina Ramona som upplyste mig att det omöjligt gick att komma in här - på bloggen
Veganskamaränger. Servera kanske som marängswiss. Vispa till skum med elvisp eller köksmaskin i ca 2 minuter. Klicka eller spritsa ut marängerna på en plåt, och sätt in i ugnen i 1-2 timmar beroende på storlek
Försök att inte få med vätskan som bildats. Kavla ut och lägg i en form med löstagbar kant, 23 cm i diameter. Skär rabarbern i 1 cm tjocka skivor och lägg i en form med socker, smör och kardemumma
Vispa kikärtsspadet med en elvisp så att det blir ett ganska kompakt skum. Efter att kanske hundra människor i olika vegangrupper på FB postat bilder på maränger gjorda på kikärtsspad, var jag bara tvungen att testa själv
Rabarberpajmedmaräng. Resultatet blev en paj med lite väl många arbetsmoment men attans så god. Citron och maräng skapar tillsammans en riktigt fin smakkombination
Jag googlade efter recept på rabarberpaj, och hittade otippat vad jag sökte på Linda Skugges blogg. Fördelen med att grilla är att man sitter ute och äter
Lättlagad och fantastiskt god rabarberpajmed knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
Kikärtspaj med broccoli, grönkål, soltorkade tomater och kalamata oliver. Veganskt,. Mosa den hårda tofu i bitar och blanda med soja, lönnsirap, salt, chiliflakes och peppar
Enklaste, enklaste grönsaksbiffarna med bara några få ingredienser, som blir härligt krispiga eftersom dom vänds i ströbröd (eller panko som jag använde, som också är ett slags ströbröd men med större flingor)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.