Men det är ju just detta som är så oerhört kul med matlagning - att testa något helt nytt. Har du valt att göra som jag och köpa helt naturella kikärtor som inte är tillagade, börjar du med att hälla av dessa i en sil och skölj med kallt vatten
Fräs det med lite olja i en kastrull. Smaka av med salt och peppar. Häll lite tomatsås i botten och varva sedan med lasagneplattor, tomatsås, ostsås oliver och soltorkade tomater
Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga. Blanda ihop grädden, soltorkade tomaterna, vitlöken, basilikan, pepparn och smaka av med salt
Krydda med salt och peppar. Låt svalna och täck sedan kycklingen med plastfolie och ställ den kallt. Toppa med de strimlade soltorkade tomaterna, oliverna och örterna
Täck med plastfolie och ställ kallt. Kallskuren kycklingfilé med italienska smaker 10 pers. Bara att ringla över olivolja, strö över flingsalt och sedan baka i ugnen på 200-225 grader tills potatisen är gyllene med härligt krispigt skal. //Malin Kallskuren kycklingfilé med italienska smaker 10 pers
I originalutförandet brukade jag ha i mozzarella, men jag har faktiskt slutat med det. Det gäller särskilt rätter med milda ostar, där de andra smakerna tar över
Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och soltorkad tomat. Toppa med oliver och persilja. Kavla ut och klä en pajform (ca 26 cm i diameter) med degen
Jag och Marko var barnfria och då passade vi på att fylla pajen med sånt som inte barnen gillar. Den blev lite grekiskinspirerad med bla fetaost, oliver och soltorkade tomater
Krämig gräddsås med pasta, champinjoner, broccoli, soltorkad tomat, vitlök och riven ost. Smula i buljongen eller blanda i sojan, krydda med svartpeppar och låt koka upp
Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och soltorkad tomat. Toppa med oliver och persilja. Kavla ut och klä en pajform (ca 26 cm i diameter) med degen
Sist vi var hos syrran, så hade hon bakat focaccia med soltorkade tomater, fetaost och färska örter. Det kommer även att serveras en pastasås med fläskfilé och kantareller och pappardelle
Häll ut degen i långpannan och tryck ut den med mjölade händer. Gör många hål med fingrarna i brödet. Klä en liten långpanna (ca 25 x 35 cm) med bakplåtspapper
Min ålderskris fortsätter här hemma vilket innebär att månskensbonden tror att han kommer svälta ihjäl bara för att jag försöker laga mat med lite mindre fett i
I med crème fraiche, grädde och krydda med salt, svartpeppar och paprikapulver. Pressa vatten ur tonfisken och mosa med gaffel tills bitarna blir så stora eller små du föredrar dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.