Skydda med aluminiumfolie om den får mycket färg. Har du rabarber kvar så testa denna paj, har du dessutom en glutenfri vän passar det perfekt att bjuda in till lite fika
Försök att inte få med vätskan som bildats. Kavla ut och lägg i en form med löstagbar kant, 23 cm i diameter. Skär rabarbern i 1 cm tjocka skivor och lägg i en form med socker, smör och kardemumma
Först blev det dock Marshmallows, så vi trodde att vi hade misslyckats (eller misslyckats är väl inte rätt ord, det var väldigt gott med marshmallows också)
Börja med att göra smuldegen. Och då passar väl en glutenfri jordgubb- & rabarberpaj toppenbra att servera till fika eller som en god efterrätt efter maten
Rabarberpajmedmaräng. Resultatet blev en paj med lite väl många arbetsmoment men attans så god. Citron och maräng skapar tillsammans en riktigt fin smakkombination
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.