Blanda ihop mandelmjöl, kokosmjöl, husk och bakpulver och vänd ned det omväxlande med smör/mjölken. Så nu blir det i alla fall rabarberkaka till pingst
Blanda mandelmjöl, kokosnötsmjöl och bakpulver och vänd försiktigt ned i äggpöset. Nu har jag åstadkommit årets första rabarberkaka, och det gjorde jag i förrgår, en mulen dag när jag helst höll mig inne och stökade
Rör ned mandelmjöl, samt kokosnötsmjöl blandat med bakpulver. Den här gången blev det en rustik plommondessert, som smakar gott tillsammans med en klick lättvispad grädde eller mjukrörd vaniljglass, för er som tål det
Mandelmjölet och kokosnötsmjölet som jag använde den här gången är väldigt finmalt och kommer från Low Carb Shop, men det går säkert bra med vilken sorts mandelmjöl och kokosnötsmjöl som helst
Tillsammans med lite blåmögelost och agavesirap blev det ljuvligt gott. 1/2 dl mandelmjöl. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt (30x40 cm) och bred ut smeten, strö överhavssalt, tryck sedan när det med handen så att det fastnar. 1/2 dl mandelmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.