Glutenfri energibanankaka med dadlar, mandelmjöl och kokosnötsmjöl
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 väl mogna bananer
  • saft av en ½ ekocitron
  • 2 stora ekologiska ägg
  • ½ dl kokosblomssocker
  • ½ dl mörk dadelsirap
  • ½ dl avocadoolja eller mandelolja
  • 8 stycken färska och urkärnade dadlar - urkärnad vikt ca 90 g 2 dl mandelmjöl
  • 1 dl kokosnötsmjöl
  • 2 tsk baobabpulver eller nyponpulver
  • 2 tsk husk
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk bikarbonat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.