Saftig glutenfri äppelkaka med citroncurd, mandelmjöl och kokosmjöl
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 - 4 äpplen
  • 3 stora ekologiska ägg
  • ½ - 3/4 dl kokossocker eller ljust rårörssocker (har gjort kakan med båda alternativen)
  • 100 g citroncurd - hemgjort eller köpt av bra kvalitet utan onödiga tillsatser
  • 2 dl mandelmjöl
  • ½ dl kokosnötsmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk äkta vaniljsocker
  • 1 - 2 msk kokosflingor
  • ½ msk kokossocker eller ljust rårörssocker
  • 1 krm nystött kardemumma
  • 35 - 40 g kallt smör i tunna skivor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.