Dessa Havrekyssar påminner mycket om Syltkakor fast med mera havresmak och krispighet. Med dessa godingar passade jag även på att prova den nya sockret Stevia
Vispa till en ljus pösig smet, gärna med elvisp med vispar. Muffins-smeten klar. Fördela smeten i aluminiumformar som fylls till ungefär två tredjedelar med smet
Jag har just bakat asapissagoda chokladmuffinsmed extra allt. Dessa tycker jag inte behöver toppas med något, men om du är extra sugen kan du snabbt vispa ihop en frosting å bre på
Hacka chokladen grovt och tillsätt i smeten tillsammans med hälften av rabarberna. I söndags när jag öppnade frysen såg jag burken medrabarberkompott som blev kvar efter pavlovan jag bakade för några veckor sedan
Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vitchoklad och jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas. Jag har samma grundrecept i alla ljusa muffins och sedan fyller jag med olika bär, choklad, kryddor som kardemumma och kanel eller som här med vaniljkräm, bär och choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.