Dillpanerad fisk med remouladsås och ärtor
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 1 kruka(or) dill 2 dl ströbröd 0,75 tsk salt 3 krm svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sås 2 dl crème fraiche 150 gram cornichons 2 msk kapris 1 klyfta(or) Citron , ca 1 msk 0 st salt 0 st svartpeppar Tillbehör 800 gram färskpotatis(ar) 250 gram gröna ärtor 4 klyfta(or) Citron Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.