Rödspätta Grenoble
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st rödspättor, à 300–400 g
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 dl ströbröd
  • Salt och vitpeppar
  • Smör till stekning
  • 300 g inlagda rödbetor
  • 100-150 g smör till stekning
  • 5 msk kapris
  • 1 dl hackad dill
  • Kokt potatis
  • Rödspätta Grenoble4 st rödspättor, à 300–400 g 1 dl vetemjöl 2 dl ströbröd Salt och vitpeppar Smör till stekning
  • Garnityr300 g inlagda rödbetor 100-150 g smör till stekning 5 msk kapris 1 dl hackad dill
  • Till servering Kokt potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.