Rödspätta med dill och kaviar
Jills Mat
Jills Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • portioner
  • 800 g rödspättafiléer
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 msk kaviar
  • 1 dl färsk dill hackad
  • 2 st salladslök
  • 1,5 dl grädde
  • 120 g körsbärstomater
  • 0,5 tsk salt
  • smaka av
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 150 g ost riven
  • 800 g rödspättafiléer
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 msk kaviar
  • 1 dl färsk dill hackad
  • 2 st salladslök
  • 1,5 dl grädde
  • 120 g körsbärstomater
  • 0,5 tsk salt
  • smaka av
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 150 g ost riven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.