Per Morbergs rödspätta grenoble
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Garnityr 300 gram inlagda rödbetor 100 gram smör 1 burk(ar) kapris , ca 55 gram 1 kruka(or) dill Rödspätta 600 gram rödspättafilé(er) 1 dl vetemjöl 2 dl ströbröd 0 st salt 1 smör 0 st svartpeppar Tillbehör 800 gram potatis(ar) Köp receptet Näringsvärde Kcal: 619 Protein: 39 gram Fett: 23 gram Kolhydrater: 60 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.