Rensa och filéa fisken. Lägg fisken i smörad kastrull. Lägg på lock och sjud fisken 5-10 minuter. 1 kg fisk - röding eller laxöring. 1 dl fiskbuljong. 1 kg fisk - röding eller laxöring pressad citron 1 knippe dill, finhackad 1 dl fiskbuljong 2 dl vispgrädde salt och svartpeppar
Ingredienser Portioner. 4 Syrad gurka 1 dl ättiksprit (12%) 2 dl socker 2 dl vatten 1 gurka 2 msk hackad dill Mosad potatis 800 g potatis 2 dl crème fraiche finrivet skal av 1/2 citron 1 tsk salt 2 krm peppar Dijonströmming 600 g strömmingsfiléer 4 msk dijonsenap 1 1/2 dl grovt rågmjöl 1 tsk salt 2 krm peppar smör till stekning Garnering ev dillvippa Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Lägg fiskbitarna i en smord ugnsform. Lägg ost och kräftor på fisken. Häll det över fisken. 500 g torsk eller annan vit fisk, i portionsbitar. Fisk 500 g torsk eller annan vit fisk, i portionsbitar
Om du inte tycker om fisksoppa kan du välja en inte alltför stark grönsakssoppa istället. Lägg de avrunna räkorna i vin och tillsätt ingefära och sojasås