Blanda sedan ned olja, havregryn och ägg och mixa samman det hela till en bra "färs-konsistens". Hacka ca ¼ av bladen från en basilikakruka och krydda med dessa samt salt och peppar
Servera rödbetsbiffarnamed salladsblad, skivad avokado, coleslaw, groddar och frön. Grovriv rödbetorna, grovhacka basilikan, finhacka lök och vitlök och lägg allt i en stor skål tillsammans med havregryn och olivolja
med honung och toppa med smulad fetaost. · Tillsätt även lök, pressad vitlök och smulad fetaost. Dessa biffar blev jag serverad i fredags och redan i måndags testade jag att göra dem själv
Toppa med resten av fetaosten, tranbären ochpumpakärnorna. Till ochmed Allan gillar salladen. Receptet kommer ursprungligen från Happy Healthy Mama och jag har lagat den minst en gång i veckan den senaste tiden
Ingrediensersmör att steka i1 blomkålshuvud1 gul lök2 vitlöksklyftortorkad chili efter smak1 squash1 paprikabroccolibrytbönor3 dl grädde2 dl crème fraîchecurrysalt och peppar
Ingredienser2 stora gula lökar2-3buljongtärningar6-7 dl vatten1 kilo gröna ärtor, färska eller frysta1-2 dl grädderapsolja till stekningen näve ärtskottcitronsalt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.