Servera brysselkålen medrostad mandel, skivad rödlök, smulad fetaost och olivolja. Du behöverBrysselkålMandel, skaladRödlökFetaostOlivoljaGör såhärSkölj brysselkålen och plocka bort fula blad
Skala och skiva löken, fräs den med olja någon minut så den börjar bli genomskinlig. Salt och peppar. Lägg i pannan med löken och slå över krossade tomater och vattnet
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
Toppa med mandelspån. Skala vitlöken och skiva den tunt. Toppa med ärtskott. Blanda vitlök och olivolja. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
Toppa salladen med den hyvlade parmesanen och de rostadepumpakärnorna. Blanda saften från den halva citronen med en halv deciliter olivolja, malen svartpeppar och lite salt
Den här soppan är lika god varm med kryddsteka krutonger eller fetaostcrème en kulen höstkväll, som kall med isbitar och kanske smått tärnade extra grönsaker en riktigt varm och soldränkt sommardag
Det här är en riktigt matig och mäktig soppa som ska vara tjock i konstistensen… Det är så klart en smaksak men jag gillar den tjock, krämig ochmed lite textur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.