Tag en annan bunke och blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker, vallmofrön och blåbär i den. Men ibland är det roligt att använda dem som ingrediens i en mumsig kaka - som den här
Jag tar en sked med marmelad och häller på en ren tallrik som gärna är kall. Nu har jag börjat gå igenom min frys för att göra av med bär som blivit över sedan förra säsongen
Tårta - kokos, citron, bär, choklad, vanilj typ. rivet citronskal. (Gluten- och sockerfri. Det är verkligen en riktig smarrig tårta som funkar till alla slags kalas och bjudningar och man kan ändra smakerna på de olika lagrena efter säsong och på så vis få en helt ny tårta men ändå en likadan
Kakan är både gluten- och mjölkfri. Nja, nu har jag väl inte tänkt mig att hamna i en kaka precis - även om likheterna är påfallande - men det måste ju finnas andra sätt att komma till användning för oss mänskliga banan-look-alikes
En underbar liten sak med massor av smak från passionsfrukt, citronoch varm vanilj. Lägg ägg, socker ochvanilj i en skål och vispa med en elvisp på hög effekt tills blandningen blir ljus, tjock och har tripplat i volym
Resultatet är en frusen cheesecake medcitron, vaniljoch dulce de leche, supersmarrig är den. När jag tittar mig i spegeln ser jag en kvinna med spår av småbarnsårens trötthet, begynnande skrattrynkor och fler gråa hårstrå i håret än vad som egentligen borde vara där i min ålder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.