Pressa vitlöken och blanda väl med majonäsen. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader. 2 medjooldadlar. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader. 2 medjooldadlar
Servera rödbetsbiffarnamed salladsblad, skivad avokado, coleslaw, groddar och frön. Grovriv rödbetorna, grovhacka basilikan, finhacka lök och vitlök och lägg allt i en stor skål tillsammans med havregryn och olivolja
Så förra veckan lagade jag dessa rödbetsbiffarmedfetaost i och quinoa och gurkröra till. När jag åkte hem ifrån landet för några helger sedan fick jag ju med mig, bland annat, massor av rödbetor
Skär osten i tärningar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 300 g fetaost. Baka i ugn i 15 minuter. Lägg upp osten på ett fat och ringla över honung och olja
Dela filodegsarken på mitten och lägg på varandra, pensla med smör mellan varje ark. Lägg fetaosten på mitten och vik filodegen så att den täcker osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.