Rödbets Bourguignon
Ett renare liv
Ett renare liv
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st palsternacka
  • ½ kålrot
  • 1 st stor lök
  • 2-3 st morötter
  • 2 st mellan stora rödbetor
  • 1 st flaska Husets röda matlagnings vin, 33cl
  • 4-5 st lagerblad
  • 200-300 g skivade champinjoner, jag använde frysta
  • rapsolja till att steka svampen
  • kryddpeppar, ca 1 tsk, hälften till svampen och hälfen i grytan
  • 1 st flaska Bong touch of taste Kantarell fond
  • 1 msk sojasås
  • 3-4 dl Oatly i
  • Mat och sojasås, låt koka en liten stund till, ca 10-20 min, så att det får ta ihop sig lite. Sedan så är det bara att servera.
  • Om man vill så kan man såklart servera med lite lingonsylt eller vinbärsgele till, men jag åt den bara som den var.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.