Fettfria jordgubbsmuffins 2 ägg 2 dl socker. De här muffinsen blir otroligt luftiga och lätta, vilket kan vara väldigt trevligt som omväxling till de lite tyngre och krämigare traditionella varianterna
Blev det tomt i pappersformen. Vad blir det kvar när allt fett, mjöl och socker tas bort. Jag brukar störa mig ganska mycket på när det ska vara fritt från allt i bakverken, allra helst när ingrediensen är ersatt av något knepigt E-ämne eller stabiliseringsmedel eller liknande
Vispa ägg och socker. Blanda de torra ingredienserna och blanda i äggsmeten. Blanda till sist i vattnet. Häll smeten i smord och bröad form och grädda i 175 grader i 20-25 minuter
Blanda vatten och potatismjöl i en kastrull och koka upp. Ta kastrullen från värmen och låt kallna. Tillsätt vinäger, salt, peppar och valfri smaksättning, väljer du senap skall senapspulvret blandas i vattnet tillsammans med potatismjölet innan det kokes upp
Fettfria zucchinichips. Jag är fortfarande hemma och är förkyld. -( Provade att gå en lugn promenad med en av våra hundar igår och i morse var det lite sämre igen
. Kära vänner, idag är det midsommarafton. För min del blir det en lugn dag/kväll hos mina föräldrar vid vattnet eftersom jag ska jobba hela dagen imorgon
Gör rent visparna, viktigt att de är fettfria och torra. Ta fram den form eller formar du ska använda. Välj antingen en långpanna ca 20x35 cm och klä den med bakplåtspapper eller också väljer du två runda formar med löstagbar kant, ca 20 cm i diameter som du smörjer och bröar
Om man inte kan få tag på Kesella så går det också bra med quark även då den nästan är fettfri. 175 grader- Blanda kexsmulor med smält smör och tryck ut i form med löstagbar kant, 25 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.