Vegetariskt /. De är sådär söta och fina med massor av smak. I helgen botaniserade jag i kamrat Lise-Maries trädgårdsland och hittade både röda och blå tomater
Potatisgratäng med zucchini, pesto och salladsost. När den, i mina ögon, helt onödiga fotosessionen väl var avklarad, så fick den grandiosa potatisen göra sällskap med sina betydligt spädare kompisar i denna krämiga gratäng
Perfekt som tillbehör till kött/fågel etc eller som ett alternativ för en vegetarisk rätt. Jag känner själv dock att jag vill dela med mig ännu mer här inne av allt från goda recept till hem & inredning till pryltips till mer vikt- och hälsotips/inspiration och det är planerna för hösten
Billig vardagsmat,Glutenfritt,Mejerifritt,Middagstips,Pastasåser & andra grytor,Vegetariskt. Vi åt vår linsgryta med en bit bröd och en klick yoghurt på
Till biffarna på bilden åt vi hemgjorda potatisklyftor som var rester från dagen före samt en stor sallad med blandade grönsaker, bland annat grillad majs som är så gott
Servera din vegan tacogryta med ris och fräscha grönsaker. Låt alla ingredienser puttra ihop medan…. För mer inspiration följ mig på Instagram HÄR ochBloglovin´HÄR
Tillsätt olja och limesaft och smaka av med salt och peppar. Servera med tortillachips. Stäng locket och skaka runt så att kryddblandningen blandas ordentligt
Serverat med en arrabiata pesto, otroligt gott och mättande. Vi upptäckte kikärtsmjöl för bara ett litet tag sedan och de har revolutionerat vår matlagning
Jag har bidragit med tre recept på goda veganska pizzor och en enkel och god pizzadeg. Inspirationen till smakkombinationen kommer ifrån den japanska tacos jag gjorde tillsammans med Ta Fram Det Bästa i höstas som ni hittar här
Knusslet med bra vegetariska burgare är ju att man inte har lika bra bindmedel i färsen. Oftast funkar det med lös smet om man ger dem en bra stekyta och vänder försiktigt, alternativt steka dem i ugnen (men det blir inte riktigt samma känsla)
Lägg både bönor och paprika i en stekpanna och stek på medelvärme. Har insett att min blogg är full med varma matrecept men det är ju inte alltid nu på sommaren som man vill äta något helt varmt
Vegetarisk pytt med brysselkål, svamp- och gröna linser. pytt med brysselkål, svamp och gröna linser. Enkel vardagsmat med smaker som hör årstiden till
Krämig polenta med lök, svamp och rosmarin. Men ger du den bara tillräckligt med kärlek under tillagningen så ska du se att den kommer ge dig samma kärlek tillbaka när du äter den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.