Högrev håller på att bli något av en favorit här hemma och det beror framförallt på att man kan göra mycket med det och allra bästa (förutom priset) är att det är väldigt enkelt
400 g högrev. 1 st röd paprika. 1 st röd chilipeppar. Putsa köttet och skär det i mindre bitar. Bryn köttet i en stekpanna med smör och lägg över i en gryta
Dall påröda linser. Röda linser är en sådan där fånigt billig råvara. När nu linserna är så prisvärda, då tycker jag man ska satsa lite extra på exempelvis en sådan råvara som cocosmjölk
Låt sjuda i ca 3 timmar tills köttet är mört, smaka av och servera med bröd eller ris. 1 kg högrev. Skär köttet i mindre bitar tänk hälften av grytbitar och bryn så det får fin stekyta (vispa ur och spar stek skyn efter varje stekning)
rör runt och häll sedan på öl och tomatkross. 2,5 kg högrev. 11 st röd chili, finhackad. 1Bröd eller tortilla. 1Skär bacon i mindre bitar och knaperstek det, lägg på hushållspapper och låt torka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.