Om du vill kan du även ha helakycklingfiléer, öka dock tillagningstideniugnen något. Lägg de brynta kycklingbitarnaienugnsfast form och häll såsen över
olja tillstekning. ev färsk chili och gröna oliver. 4 kycklingklubbor. 2-3 msk dijonsenap (justera mängd efter smak, jag har i 3 stora msk). 4 klyftor vitlök. 2 citroner. 2 msk äppelcidervinäger. 2 tsk chili- eller paprikapulver. 2 buljontärningar (gärna hönsbuljong men grönsaksbuljong funkar också). ca 2 dl vatten. 4 kycklingklubbor2-3 msk dijonsenap (justera mängd efter smak, jag har i 3 stora msk) 6 gula lökar 4 klyftor vitlök 2 citroner 2 msk äppelcidervinäger 2 lagerblad 2 tsk chili- eller paprikapulver 2 buljontärningar (gärna hönsbuljong men grönsaksbuljong funkar också) salt, peppar ca 2 dl vatten olja tillstekning ev färsk chili och gröna oliver
tomat- och löksalladBlanda marinaden och lägg ikycklingdelarna. Låt dra ikylen några timmar. Servera med sallad av skivade tomater och lök med vinägrett
Den goda såsen hälls över kycklingen och paprikan - redo för ugnen. Lägg kycklingköttetienugnsform. Perfekt som bjudrätt - eller som vardagsrätt då den går väldigt fort att tilllaga
Blanda pankoströbrödet med olja och persilja och strö detta över såsen. Lägg ienugnsform. Idag får ni ett tipspåenkycklingrätt som jag hittadepåIcassida som var så grymt god, att den var viktväktarvänlig också gjorde ju saken mycket bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.