Klipp över persilja och servera med kokt potatis eller ris. 800 g lövbiff. 1smör att steka i. 12 msk kinesisk soja. 11 dl vispgrädde. 13 dl crème fraiche. 1flingsalt. 1persilja att garnera med. 1kokt potatis eller risSkärlövbiffenicentimeterbredastrimlor. 1Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet tills det får färg. 1Blanda ner vattnet och låt sjuda under lock på svag värme i 1 ½–2 timmar. 1Tillsätt oxfond, soja, grädde och crème fraiche. 1Rör ihop och låt alltsammans sjuda i några minuter och smaka av med flingsalt
Torsdagen hade jag minvanliga kortdag och fredagen blev inte heller någon full arbetsdag, så med faciti hand skulle jag nog ha varit hemma längre innan jag försökte migpå att jobba
Jag sa åt honom att köra på detta receptet men helt enkelt byta ut lammköttet mot högrev, dessutom hade vi krossade tomater hemma denna gången och slängde även i några morötter
På morgonen satte jag igångCrockpoten och så stod den och lagade maten själv under hela dagen. Pulled pork är väldigt populärt just nu men något jag sett mer och mer påsistone är pulled beef
Än så länge har jag bara använt den pålediga dagar när jag varit hemma större delen av tiden men någon gång ska jag våga testa att sätta igång den innan jag åker till jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.