4 2 msk riven ingefära 1 lime 600 g torskfilé 1 vitlöksklyfta 1 msk rapsolja 1 msk röd currypasta 500 g djupfrysta wokgrönsaker 1 burk lätt kokosmjölk (à 400 ml) 1 grönsaksbuljongtärning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Krydda med salt och peppar. Quornfiléerna marinerades i köpt marinad, vanlig med någon allroundsmak. Tillsammans blev i alla fall risetoch filéerna jättegoda
Vispa ihop kokosmjölk, currypasta och skaldjursfond. Dekorera med koriander. Wokgrönsaker. Strimla sockerärter, paprika, champinjoner och morötter fint
Stek löken och paprikan mjuka i riktigt med olivolja på medelvärme, salta och peppra. Här kommer en fantastisk vardagsrätt som även fungerar bra om man får gäster mitt i veckan och har lite mindre tid att laga något extra gott
Ha ner skivad röd chili på slutet. Skär bort den träiga delen på broccolistocken och skär till mindre bitar – skala stocken med en potatisskalare om den är träig
Fräs bönorna och halverade tomater med löken. Servera med rikligt med parmesanost. Blanda ner oliverna, pastan, peston och ruccolan i pannan och rör ihop så gott det går
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.