1 garnering:
färsk dill eller gräslök, bitar av citron1. Strimla laxen och blanda med färskost och crème fraiche. Fördela fyllningen på rågchipsen.2. Garnera med dill eller gräslök och gärna en liten bit citron med skal.
Och det är ju bara till fördel, för när vi ses blir det ofta byte av div godsaker. Så i tunnbrödsrullen hade vi , mos, isbergssallad, korv, räksallad, ketchup, senap och rostad lök
ca 350 g havskräftor, handskadade och MSC-märkta. ca 350 g räkor, handskadade och MSC-märkta. Toast skagenca 350 g havskräftor, handskadade och MSC-märkta ca 350 g räkor, handskadade och MSC-märkta 0,5 rödlök 1 knippe örter (dill, gräslök) 1 citron 1 tsk stenbitsrom, MSC-märkta löjrom, MSC-märkta 2-3 msk majonnäs 1 msk crème fraiche, 38% 4 skivor rostbröd salt
varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Med oss hem fick vi bl. Sist Johan var och hälsade på mig tog vi bilen till Ica Maxi och shoppade loss
Vi serverade laxen med luftigt basmatiris, kokt broccoli och lite färska grönsaker. Det är så skönt att kunna känna vad maten smakar igen eftersom allt har smakat som papper de senaste dagarna och aptiten varit obefintlig
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
Krydda med salt och citronpeppar. Då var det måndag och vardag igen. Lägg tillbaka laxen i formen och servera med t ex kokt ris och kokt broccoli och gröna bönor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.