Blanda all riven ost och strö ut till små plättar på en plåt med bakplåtspapper. Blanda kräftstjärtar, crème fraiche, tärnad avokado och tomat och dill
ca 350 g havskräftor, handskadade och MSC-märkta. ca 350 g räkor, handskadade och MSC-märkta. Toast skagenca 350 g havskräftor, handskadade och MSC-märkta ca 350 g räkor, handskadade och MSC-märkta 0,5 rödlök 1 knippe örter (dill, gräslök) 1 citron 1 tsk stenbitsrom, MSC-märkta löjrom, MSC-märkta 2-3 msk majonnäs 1 msk crème fraiche, 38% 4 skivor rostbröd salt
salt och peppar. Ostgratinerade sweetchili krustadermed räkor 12 st. 12 krustader. Brieost och salamigratinerade krustader 12 st. 12 krustader. Blanda ihop varje röra för sig och fyll krustaderna som sedan gratineras i ugn 175 grader ca 15 minuter. /Carina Ostgratinerade sweetchili krustadermed räkor 12 st. 12 krustader. Brieost och salamigratinerade krustader 12 st
Blanda philadelphiaosten med västerbottensosten och fyll krustaderna. Man slipper gischa på med ägg och gör istället en blandning av philadelphiaost och västerbottensost
Ta sedan upp med stekspade och lägg över uppochnervända mindre glas. Fyll korgarna med räksallad. Blanda ingredienserna till räksalladen och förvara kallt
Tina smördegsplattan och stansa ut fyra hjärtan med ett pepparkaksmått. Tack och lov skiner solen, så man kanske får sig lite bränna innan det ska börja regna som prognosen säger
Garnera med räkor och gurka. Jag verkligen älskar krustaderoch de är lika goda varma som kalla. Blanda ihop crème fraîche, italiensk salladskrydda och dill
Lägg en bit med gelé i botten på krustaden och sedan en liten bit ädelost. 12 st krustader - 3 var. Gratinera i 3 minuter på 200 grader tills man ser att osten smält något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.