Rådjursstek boulangère
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kg rådjursstek
  • 8 klyfta vitlök, skalade och halverade på längden
  • 2 kvist rosmarin
  • 8 enbär, grovkrossade
  • olivolja
  • salt
  • peppar
  • 1 kg mjölig potatis, skalad och skivad i ca 1/2 cm tjocka skivor
  • 2 gula lökar, skalade och skivade
  • 2 klyfta vitlök, skalade och skivade
  • 2 kvist timjan
  • 3 lagerblad
  • 0,5 msk strösocker
  • 3 dl ljus viltfågelfond
  • 1 dl vitt vin
  • 33 cl ljus öl
  • en stor skål med gröna salladsblad
  • 2 kg rådjursstek 8 klyfta vitlök, skalade och halverade på längden 2 kvist rosmarin 8 enbär, grovkrossade olivolja salt peppar 1 kg mjölig potatis, skalad och skivad i ca 1/2 cm tjocka skivor 2 gula lökar, skalade och skivade 2 klyfta vitlök, skalade och skivade 2 kvist timjan 3 lagerblad 0,5 msk strösocker 3 dl ljus viltfågelfond 1 dl vitt vin 33 cl ljus öl salt peppar
  • Till servering en stor skål med gröna salladsblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.