Har provat på ett par nya rätter som blev jättegoda och den här gjorde jag idag, krämig ägg- ochavokadosallad med bacon som jag åt med färsk babyspenat
Förrätten på nyårsaftonen blev en sallad som vi hittade inspiration till från senaste AoM, men vi gjorde om den en del, bland annat marinerade vi räkorna i chili och vitlök
Lägg ut fisken i en ungssäkerform och salta fisken. Vispa samman vetemjöl lagalätt och chilisåsen. Efter 15 minuter tar du ut formen och öser och rör lite i såsen
Blanda ihop och låt stå till precis innan servering. Till 4-6 personer. 1 burk stora räkor i lake200 gr kallrökt lax i bitar2 dl crémefrachie 1 msk tomatpuré 1 krm chiliflakes1 kruka hackad färsk dillLite citronpeppar
-) Vi startade veckan med en god avokadosallad med citrusdressing och perfekt kokta ägg. Efter all god mat och dryck i julhelgen har vi lagt kolhydraterna på hyllan under veckorna och lagat lite mer hälsosam mat
Skala räkor, tärna mango, avocdo och tomater utan inkråmet. Blanda och krydda med salt & svartpeppar. Rosta bröd, lägg salladen på brödet och toppa med dressingen
salt och peppar. Blanda paprika, mango, avokado, lök, tomater och kräftstjärtar och lägg på salladen. Vispa samman olja, vinäger, dill, salt och peppar och häll dressingen över salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.