Täck med lock och låt stå i ugnen i två timmar. Hacka rödlök och gullök, strö runt kycklingen. Ta ut kycklingen och dra isär den ifrån benen med hjälp av två gafflar (ta även bort skinnet)
Ta gärna ut dem efter halva tiden och vänd bitarna med en kökspincett eller stekspade. Doppa kycklingbitarna i uppvispat ägg, vänd dem i sesamfrö/ströbrödsblandningen och lägg i ugnsformen
Häll risetmedgrönsakerna i en skål eller på en tallrik och lägg pinjenötterna ovanpå riset. Servera gärna med vitlöksbröd till samt naturell yoghurt utblandat med lite vatten, gurka, salt och vitlök och ett par isbitar i
PulledChicken. Pensla med ägg uppblandat med lite vatten och en nypa salt. Min telefon svämmar över av matbilder men är dålig med att ge recepten vidare… Här kommer iaf några riktiga kalasrecept, bla på hembakat hamburgerbröd som jag hittade på Frallans Matblogg , bästa jag testat
Jag kokade ihop en supersmarrig, kladdig och klibbig barbequesås, som jag sedan vände ner kycklingen i, och helt plötsligt hade jag fått fram pulled barbeque chicken på nästan ingen tid alls (i jämförelse med om jag hade lagat kycklingen själv)
Ett nytt annolunda recept på "pulled pork", fast denna gång med kryddor ifrån det asiatiska köket. Koka upp valfria grönsaker i lättsaltat vatten och blanda med nudlarna
Krydda med salt och peppar. Quornfiléerna marinerades i köpt marinad, vanlig med någon allroundsmak. Tillsammans blev i alla fall risetoch filéerna jättegoda
Servera med riven ost och lite grönsaker. Koka exempelvis en påse medsparrispotatisar. Barnen hade varsin övernattningskompis i fredags ochmed en av kompisarna följde föräldrar tillika våra vänner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.