Lägg de sedan tillsammans med barbecue såsen i en slow cooker, eller i en ugnsäker gryta med lock. När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulledchicken eller pulled pork
Du lägger grönsakerna längst ner och lite runt sidorna och kycklingen i mitten. Servera den som den är med ett gott bröd och kanske en sallad eller om du vill ha det mer matigt medris eller potatis
Täck med lock och låt stå i ugnen i två timmar. Hacka rödlök och gullök, strö runt kycklingen. Ta ut kycklingen och dra isär den ifrån benen med hjälp av två gafflar (ta även bort skinnet)
Ta ut och dra köttet i strimlor, servera med pitabröd/tortillabröd och sallad. Blanda ihop chilisås, tomatpuré, öl, pressad vitlök, sambal oelek med samtliga kryddor i en bunke
Och här kommer dagens middagstips med fokus på alla bra matrester som ni säkert har i kylen idag. Kanske finns det lite gammalt ris (bra grej att ha frysen), lite grönsaker (färska eller frysta) och ägg som kan ha gått ut för ungefär en månad sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.