4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Gratängen är toppad med skalade räkor, släng på dom precis innan servering för ligger dom för länge i ugnen blir som sega och inte alls vidare tuggvänliga
Detta är en superenkel och nyttig fiskgratäng som passar perfekt som vardagsmat. Jag jobbade på nationaldagen, men har sen varit ledig och njutit av vädret
Jag talar självklart denna gång om fiskgratängen med sin milda krämighet och värmande smak. Bryt av stjärten från havskräftan och ta bort skalet samt tarmen
Ta ut formen, strö över räkornaoch ställ in ett par minuter till. Men nu har Kellysåsen kommit tillbaka och denna gång i form av en gratängsås, lika god som vi mindes den och perfekt att ta till när det skulle lagas snabb fiskgratäng
Skala under tiden räkornaoch strö dem över fisken före serveringen. salt och nymalen vitpeppar. Tisdag = fiskdag, då passar en klassisk fiskgratäng bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.