Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 päron 2 avokado 4 dl blandad grönsallad 1 tsk flingsalt ½ krm svartpeppar pressad saft av ½ citroner 1 dl saltrostad mandel Dressing: 75 g Kvibille® ädel 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
Halvera päronen och ta bort kärnhuset med en sked. Servera med glass eller grädde. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
De fick en plocktallrik med kryddiga korvar, parmesanost, grönsaker och färsk ananas. Förrätten på nyårsaftonen blev en sallad som vi hittade inspiration till från senaste AoM, men vi gjorde om den en del, bland annat marinerade vi räkorna i chili och vitlök
Ta bort kärnhuset ur päronen och skiva dem. Salt, peppar, olivolja och balsamvinäger över det. Till den vegetariska lasagnen jag gjorde häromdan så blev det denna salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.