Rör i dill och smaka av med citronsaft, salt och peppar. Dela laxen i bitar och lägg över purjolöken. Skölj och strimla purjolöken och lägg i botten på en smord form
Rätten är klar när fetaosten börjar få lite färg ochlaxen är genomstekt. Lägg dem gärna tätt så blir det lätt att breda på fetaoströran och mer plats för zucchinin
Snabbgrava laxen innan den åker in i ugnen och du får en ovanligt saftig och smakrik fiskfilé. Lägg fisken i en oljad ugnsform och baka den tills fisken skivar sig fint när man trycker på den med ett finger
4 900 g fast potatis 2 morötter 1/2 purjolök 1 röd paprika 360 g räkor i lake 1 msk olja 1 dl vitt matlagningsvin 1 msk majsstärkelse 2 dl spad från räkorna 2 dl vispgrädde 2 portionsbitar lax (à 140 g) salt cayennepeppar 1 ask färsk dill (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.