Torsk med räkor i kaviarsås Lägg ärtor och sockerärtor i en kastrull med lätt saltat vatten. Tina fisken, torka av den och skär den i portionsbitar Gradinskan mat
Baconlindad laxfilé med färskost och färsk timjan Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Toppa med färsk timjan. Linda bacon runt laxfiléerna. Servera med couscous och sallad Matildalagar
Kräftlax i ost- och skaldjurssås Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. späd ev med lite mer vätska. ev lite salt och peppar 56kilo.se
Torskrygg i ugn med krämig senapssås Smörj en ugnsform och torka av torskryggsfiléerna. Strimla purjon och fräs mjuk i smör. Servera med valfritt tillbehör som tex blomkålsmos 56kilo.se
Bråttomlax med vitlök, lime och ingefära Ingredienser Portioner. 4 4 portionsbitar lax (à 125 g) 1 vitlöksklyfta 1 msk finhackad färsk ingefära 1/2 tsk farinsocker 1 tsk salt 2 dl vispgrädde rivet skal av 1/2 lime färskpressad juice av 1/2 lime Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5 www.ica.se
Fisk med purjolök och creme fraiche till matlådorOch det är inte bara pengar man sparar på att ta med sig en matlåda, utan man gör en insats för miljön också genom att minska matsvinnet Min Lilla Kokvrå
Louise johanssons sandefjordsgryta Ingredienser Sandefjordsgryta 500 gram fisk , blandad 0,5 st purjolök(ar) 250 gram sockerärtor , tinade 2 dl vitt vin 2 dl grädde 1,5 dl crème fraiche 2 dl vatten 2 msk fiskfond 1 salt 1 cayennepeppar 1 burk(ar) kräftstjärtar 1 dl dill 0,5 st Citron , saft Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Fiskarhustruns Torskrygg med pressad potatis Strimla och stek bacon, purjolök och champinjoner tills de fått fin färg. Garnera den färdiga fisken med citronskivor, räkor och dillkvist , servera kokt, pressad potatis till ericasmeny.blogg.se -
Smörstekt torskrygg med persiljesås Smaka av med salt och peppar. Salta och peppra. Smörstekt torskrygg. Som barn hatade jag verkligen torsk med persiljesås Min Lilla Kokvrå
Räkor i het sås Fräs i smör tillsammans med curry. Skala löken och dela och skiva den. Låt fräsa med ett par minuter. Dela, kärna ur och strimla paprikorna Hemmets Journal
Lax i hummersås Servera med räkor, rom, dill och ris eller pressad potatis. Jag gjorde om det lite och jag kan berätta för er att det blev himlarnsch gott Smaskelismaskens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.