Smarrigt fiskrecept: Fetaostgratinerad lax med rosépeppar
Gradinskan
Gradinskan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fetaostgratinerad lax med rosépeppar och grädde
  • 4 portioner 500 g laxfilé utan skinn
  • 3 dl havregrädde Oatley i
  • Mat
  • 1 dl vitt alkoholfritt matlagningsvin
  • 1 msk hummerfond
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 0,5 dl strimlad färsk basilika
  • 1 tsk salt
  • 150 g smulad fetaost
  • 1 msk rosépeppar
  • Quinoasallad
  • 4 portioner 3 dl vit quinoa
  • 1 tärning grönsaksbuljong
  • 100 g rucola
  • 1 röd lök
  • 2-3 msk olivolja
  • Salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.