Den som vill kan göra lite med citron- ochvitlöksoljaochringla över när köttet skall serveras. Det är vad det är att salta och peppra en rostbiff, trycka in en stektermometer i den, slänga in en den i ugnen på låg värme och lämna den att sköta sig själv i ett par timmar
Rivingefäranfintoch pressa vitlökenochlimefrukterna. F'låt, men det är inte en vidare vacker maträtt eller bildni får ta del av idag, men iblandfinns det helt enkelt intetid för glitteroch glamour när hungern är som störst och man intevill äta kall fisk
Lite av varje gör mig nöjd och den här helgen behövde jag lugn och ro. Lars har arbetat i uthuset non-stop hela helgen, så snart ska ni få se hur fintvi har fått det
Låt den vila en stund ifolie. Tillservering. Potatis. Marinad. Marineraskinkanimarinadenminst 1h. Bryn den snabbt i smör och lägg i en liten gjutjärnsgryta med all marinad, sätt på locket och stek på nedre delen av ugnen på 90 grader tillsinnertemperaturenvisar 65 grader. Gele 1 kg skinkstek. 5 dl röd balsamvinäger. 3 msk Kikkoman soya. 6 vitlöksklyftor. 5 tsk rosmarin. 5 tsk timjan
Varva strömming, kryddor, chili, persilja, vitlökochcitronskali glasburkarna. Vill man få in mer vitlökssmak så gnid de rostade bröden med en vitlöksklyfta
Äntligen semester och snart är det dax att titta på Sommar med Ernst. Ingredienser. Imorgon ska det bli kanonväder och då är det sol och bad som står på schemat
Proppade med härliga smaker som ger en riktigtkickoch superenkla att göra, serverar du dessa kycklinglår med ris eller vad det är du är sugen på ochmiddagen är serverad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.