Späd ev med den resterande vattenmängden, ochsmakaavmed en nypa muskot. Hetta upp oljan tillsammans medcurryn (ta den mindre mängden om du inte gillar så mycket hetta) och fräs runt någon minut
Späd med en aning vatten och pressad apelsin om du tycker det verkar för tjockt. Såååå god till allt möjligt, köttbullar och köttfärsbiffar, fläskfilé, grytor av allehanda slag, vegetariska rätter m m
• Skala och finhacka löken. Servera med ett gott bröd. • Låt champinjonerna rinna av. Tillsätt curryn. • Blanda kött, grönsaksröran, buljong och champinjonröran i en kastrull
• Skala och finhacka löken. Servera med ett gott bröd. • Låt champinjonerna rinna av. Tillsätt curryn. • Blanda kött, grönsaksröran, buljong och champinjonröran i en kastrull
Onsdag och soppdag här hos oss och idag blev det en fisk- och skaldjurssoppa smaksattmedcurry. Det kanske inte blev estetiskt lika vackert som med fintärnad men väl avrunnen så funkade den krossade också
Koka tills risonin är klar och tomaterna mjuka, smakaavmed salt och peppar, häll av vattnet. Koka upp vatten med buljong, tillsätt basilika, risonioch tomaterna
Igår när vi åt hamburgare så gjorde jag en coleslaw medsmakavingefäraoch päron som vi hade till. Idag har vi varit hos mina föräldrar på middag och det bjöds på kålpudding
Det bästa är att det går snabbt och smidigt att tillaga den. 800 gr färdiglagad köpt potatisgratäng1 grillad kyckling3 dl grädde2 dl creme fraiche paprika/chili2-3 tsk curry1 smulad köttbuljong1 msk mango chutney2-3 dl riven ostGör så här. 2-3 tsk curry
Glaserade revben medsmakavingefäraoch citronDu behöver. 3 kg revben av bog. Koka revbenen i vatten tillsammans med delad morot och kvartad lök i cirka 2 timmar • Kolla att köttet är mört genom att sätta in en köttgaffel i det. Skiva ingefäranoch vitlöksklyftorna • Lägg alla ingredienser utom dijonsenap och peppar i en kastrull, koka upp och sjud i cirka 8 minuter • Tillsätt dijonsenap, rivet citronskal och svartpeppar • Ta av från värmen. Ta revbenen ur vattnet • Mixa morötterna och hälften av löken med lite av buljongen och vänd ner detta i glazen • Skär revbenen i bitar och pensla dem med glazen • Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter • Pensla revbenen ett par gånger under stektiden. Av Malin BromanFotografDavid Back 3 kg revben av bog
Smakaavmed salt och eventuellt mer curry. När Millan presenterade korvstroganoffinlägget häromdagen så insåg jag att mitt favoritkorvrecept inte fanns medoch att Millan stod för majoriteten av alla korvrecepten
Jag har exprimenterat lite med det som ska mumsas på till firarbubblet, och här är nu resultatet. Och gillar du inte smakenav rosmarin kan du ta timjan i stället, det passar också jättebra
Krydda med salt och peppar. Rör ihop tomatpuré, ingefäraoch hälften av hoisinsåsen. Grönsaksblandningen blev riktigt god och den färska ingefäran gjorde att kycklingen fick lite lagom sting
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.