Börja med att rivaingefäranoch blanda ihop färskosten och smaka av. Tartaren ska ha en konsistens som går att forma till ägg med två skedar, inte för rinnigochinte för torr
dubbelmarineradfläskfilé med smak av ingefäraochbalsamvinäger. Den var verkligen supergod och alla trodde det var nötkött tack vare balsamvinägern som gjorde köttet brunt
Googlade efter nytt marinadrecept med färsk ingefäraochlimeiochhittade ett recept som förutom dessa två ingredienserinnehöllThaisoja, men inte heller det hade jag hemma, så jag tog helt enkelt och bytte ut Thaisojan mot kinesisksoja
Dubbelmarineradfläskfilé. med ingefära, sojaochbalsamvinäger. ingefäraochbalsamvinäger. I denna hetta råder visstoch totalt förbud mot grillningiSverige, lite beroende på var man bor så är det olika regler just nu
Marineradrostbiff med balsamico, honung ochkapris. Jag och maken mycket nöjda, barnen tycker det är väldigtonödigt att blanda i något annat än potatisi gratänger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.