(I originalreceptet är det PulledChicken BBQ som är en nyhet, missa inte. Placera Romansalladsblad först, sedan en skopa Coleslaw, kyckling (som jag bara ”rev” ifrån benet på ”ribsen”), toppa med chilirelish
Täck med lock och låt stå i ugnen i två timmar. Hacka rödlök och gullök, strö runt kycklingen. Ta ut kycklingen och dra isär den ifrån benen med hjälp av två gafflar (ta även bort skinnet)
Nu till middagen som blev pulled pork medcoleslaw. Pulled pork ochcoleslaw. Pulled pork. Idag har jag inte skött mig, jo maten har varit bra men har både ätit snickerskakor och ostbågar
Jag kokade ihop en supersmarrig, kladdig och klibbig barbequesås, som jag sedan vände ner kycklingen i, och helt plötsligt hade jag fått fram pulled barbeque chicken på nästan ingen tid alls (i jämförelse med om jag hade lagat kycklingen själv)
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Igår serverade jag medcoleslaw, gurka, tomater och vitlöksbröd för resten av familjen och till lunch idag så lade jag köttet på en rostad brödbit (LCHFbröd, såklart) med créme fraiche, tomat och avokado
Servera gärna med hemmagjorda hamburgerbröd (recept nedan), coleslaw, bbq-sås och färsk koriander. Det finfina med ett slow cooker är dock att man lägger i alla ingredienser och sätter på den, sen kan man handla, åka skridskor eller gå på kalas medan middagen tillagar sig själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.