Pulled Chicken Asian Style, limeaioli och savoykål
Jills Mat
Jills Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • portioner
  • 900 g kycklinglårfilé
  • 3 st vitlöksklyftor
  • grovt hackade
  • 4 msk färsk ingefära
  • grovt strimlad
  • 1 msk sambal oelek
  • 1 st lime pressad
  • 2 msk fisksås
  • smaka av
  • 2 tsk sesamolja
  • 1 st savoykålshuvud
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 msk rapsolja
  • 0,5 tsk salt
  • smaka av
  • 1 msk rostade sesamfrön
  • 1 st ägg
  • 2,5 dl rapsolja
  • 1 st lime
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0,5 tsk salt
  • smaka av
  • 900 g kycklinglårfilé
  • 3 st vitlöksklyftor
  • grovt hackade
  • 4 msk färsk ingefära
  • grovt strimlad
  • 1 msk sambal oelek
  • 1 st lime pressad
  • 2 msk fisksås
  • smaka av
  • 2 tsk sesamolja
  • 1 st savoykålshuvud
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 msk rapsolja
  • 0,5 tsk salt
  • smaka av
  • 1 msk rostade sesamfrön
  • 1 st ägg
  • 2,5 dl rapsolja
  • 1 st lime
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0,5 tsk salt
  • smaka av

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.