Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulled pork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Men denna gång tänkte jag att jag skulle ha basilikasmaken i själva chicken nuggetsen direkt, så jag blandade kycklingen med pesto först, innan paneringen, och det blev ju såååå gott
Min telefon svämmar över av matbilder men är dålig med att ge recepten vidare… Här kommer iaf några riktiga kalasrecept, bla på hembakat hamburgerbröd som jag hittade på Frallans Matblogg , bästa jag testat
Ställ fram och fyll på Fyll din Stand ‘N’ Stuff Soft Whole Weat med sallad, den strimlade kycklingmixen, avslutamed en klick av Thick ‘n’ Chunky Salsa och riven ost – sedan är det bara aV äta och njuta
Blanda köttstrimlorna med såsen och smaka av. Ta försiktigt av locket. Ät din pulledchickenmed valfria tillbehör – mitt tips är att tänka tacos och då med färsk lökhack eller picklad rödlök, gräddfil eller matyoghurt, salsasås och guacemole och grönsaker som exempelvis paprika och majs till
Smaka avmed salt, peppar och tabasco. Dra isär kycklingköttet med t ex två gafflar, häll över kokspadet tills du har en fuktig smet (kanske hälften av kokspadet eller så)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.