Bryn köttet på båda sidor i en stekpanna med smör. Smaka av med salt och peppar. Garnera med paprika i bitar och persilja och servera med sparrispotatis och haricots verts
Marmeladen blev riktigt god och smakade underbart på en rostad macka med lite ost. Jag kikade runt lite på nätet och efter en stund hittade jag ett recept på aprikosmarmelad hos Söta saker som jag bestämde mig för att pröva
Till att börja med behövs. Börja med att skär aprikoserna i små bitar och lägg den i en bunke. Börja med att fördela de blötlagda aprikoserna, jag körde ett par varv med stavmixern
Vispa upp stekskyn med lite vatten. Tunnskiva potatisen och lägg den en stekpanna med smör. Stek på medelstark värme och vänd runt tills nästan alla skivor fått lite färg
Sätt ugnen på 225°C. Skala och skiva potatisen. Skiva tomater och squash. Fördela potatis, tomat och squashskivor som taktegel så det blir ganska lågt i 1-2 ugnssäkra formar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.