&. E. t. g. e. n. i. k. o. m. p. å. b. a. u. r. c. h. s. x. l. ä. ,. d. J. ö. v. j. f. A. I. (. 4. ). 1. -. 2. /. 3. S. y. 5. T. 0. K. H. M. V. R. L. 6. 7. N. d l. m m
I mellan varje snitt som ni ser på auberginerna har jag lagt skivad vitlök och soltorkade tomater. Jag har verkligen försökt få till smakerna genom att låta de ugnsbakas i en marinad av olja (från soltorkade tomater), rödvinsvinäger och honung
Tillsätt krossade tomater, salt, peppar, allkrydda & chilisås. Lägg då upp allt på ett fat, ringla över vitlökssåsen och toppa med hackad persilja & torkad mynta
Servera medparmaskinka och sallad. Krydda med örtsalt och peppar. Du behöver6 portioner1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm salt1 zucchini400 g körsbärstomater1/2 kruka färsk basilika250 g mozzarella3 ägg3 dl grädde25 g parmesanostOlivoljaÖrtsalt och svartpeppar1 pkt parmaskinkaSalladGör såhärSätt ugnen på 200 grader. 400 g körsbärstomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.