Kycklinglever med rökt sidfläsk, salvia, kapris och lök
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g kycklinglever
  • 1100 g rökt sidfläsk i strimlor
  • 14 msk kapris
  • 120 blad färsk salvia
  • 11 bananschalottenlök i ringar
  • 1100 g smör
  • 1400 g skalad potatis
  • 1 salt och pepparKoka potatisen mjuk i saltat vatten, vid servering krossa den grovt och toppa med övriga ingredienser.
  • 1 Stek sedan fläsk, 10 blad salvia och lök gyllene och krispigt i 50 g smör.
  • 1 Krydda kycklinglevern med salt och peppar och stek den färdig i smör med lite salvia. Det tar cirka 5 minuter.
  • 1 Lägg upp kycklinglevern på potatisen och toppa med fläsk, salvia och kapris samt lök.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.