Oxfilé med potatisgratäng och portvinsstekt svamp
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g oxfilé
  • 1 dl portvin
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 2 dl finhackade örter, ex oregano, rosmarin, timjan
  • 1 msk flingsalt
  • 1 tsk färsk mortlad svartpeppar
  • 3 msk smör
  • 1 msk neutral olja
  • 250 g rimmat sidfläsk
  • 250 g kvartade champinjoner
  • 250 g steklökar
  • 1 msk smör
  • 2.5 dl portvin
  • 1.5 msk koncentrerad oxfond
  • 2 lagerblad
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 600 g potatisar
  • 400 g palsternacka
  • 2 dl finhackad purjolökar
  • 4 dl grädde
  • 1.5 tsk salt
  • 0.5 tsk kajennpeppar
  • 3 pressade vitlöksklyftor
  • 2 dl parmesan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.