Man kan behöva tillsätta vatten så att det blandar sig ordentligt. 1 tsk korianderblad till garnering. Skär och skölj kycklingen i "sockerbitsstora" bitar
Blanda allt till er salsa fresca i en blender och mixa till en grov och löjligt delikat salsa. 11 kruka koriander. 1Jerk Chicken800 g benfria kycklinglårfiléer 0,5 dl Jerk Spice 2 dl ljus lageröl (typ Budweiser eller Carib) rapsolja, till stekning. 1Salsa fresca2 tomater, i tärningar 10 cm gurka, i tärningar 4 salladslökar, grovt slantade 1 röd chili, urkärnad 1 jalapeño, urkärnad 1 lime, saften 1 kruka koriander salt och svartpeppar
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris Kotletter ca 600 g tunnskivad kotlett 1 msk olja 1/2 tsk salt 2 krm peppar 500 g Sweet & Sour Cookingsauce Sallad 2 hjärtsallad 2 tsk olivolja 1 tsk vitvinsvinäger Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Remove chicken from marinade and pat dry (discard marinade). Stir together olive oil, lemon juice, garlic, rosemary, and salt and pepper in a large bowl
Blanda mjöl, bakpulver, socker och salt i en skål. Våfflor. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ner hälften av mjölken och rör därefter ner resten av mjölken samt det smälta smöret
cups chicken stock. Heat the olive oil in a skillet and brown the pork in it on all sides. Taste and adjust the seasoning, then lower the heat (this will keep well for at least an hour before serving)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.