Servera rätten som den är, med en god sås/dressing eller vitlökssmör och varmt bröd. Ta ut formen, vänd ner resterande grönsaker (lök och spenat) och smula över ost
Putsa och skär köttet i fyra lika stora bitar och krydda med salt och peppar. Bryn köttet runt om i smör och ett par kvistar timjan och låt det gå klart i ugnen på 150° tills innertemperaturen är 52–54° (för mediumstekt)
Trä jätteräkorna och pilgrimsmusslor på fyra spett och salta. Stek eller grilla dem. Salta och peppra oxfilén och stek eller grilla till önskad genomstekningsgrad
Nu är jag helt utslagen av all god mat, middagen blev en riktig höjdare och desserten också men den kommer i morgon, idag får du hålla till godo med SurfandTurf, hummer och oxfilé i en riktigt ljuvlig kombination
Massor av spännande utflykter är inbokade. Spännande tider, mina vänner. Friday, baby. Nu passar jag på och njuter av sista fredagen som deltidsarbetare
Man kan behöva tillsätta vatten så att det blandar sig ordentligt. Om det blir torrt i pannan så tillsätt lite vatten ca 1-2 msk/gång. 3/4 tsk palmsocker. 3/4 tsk peppar. 1 3/4 tsk fisksås. 1 tsk korianderblad till garnering
Blanda allt till er salsa fresca i en blender och mixa till en grov och löjligt delikat salsa. 11 kruka koriander. 1Jerk Chicken800 g benfria kycklinglårfiléer 0,5 dl Jerk Spice 2 dl ljus lageröl (typ Budweiser eller Carib) rapsolja, till stekning. 1Salsa fresca2 tomater, i tärningar 10 cm gurka, i tärningar 4 salladslökar, grovt slantade 1 röd chili, urkärnad 1 jalapeño, urkärnad 1 lime, saften 1 kruka koriander salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.