Ta fram en ugnsäker form, lägg i kyckling bitarna, skär kasslern i tärning bitar och lägg i formen, haka sedan tomaterna och paprikan i lika stora bitar och lägg i formen
Idag blev det ännu en dag i asiatiskt tema när vi gjorde en gryta vi döpt till Chickenthai red curry som bland annat har kokosmjölk, thai red curry och även jordnötssmör i sig vilket blev en perfekt kombination
Add chicken, skin-side down, and sear both sides until golden brown, about 2-3 minutes per side. Then broil for 2-3 minutes, or until caramelized and slightly charred. 8 bone-in, skin-on chicken thighs. 1 teaspoon Sriracha, ormore, to taste. 2 tablespoons unsalted butter 8 bone-in, skin-on chicken thighs 1/4 cup peanuts, chopped 2 tablespoons chopped fresh cilantro leaves For the sauce 1/2 cup sweet chili sauce 2 tablespoons reduced sodium soy sauce 2 cloves garlic, minced 1 tablespoon fish sauce 1 tablespoon freshly grated ginger Juice of 1 lime 1 teaspoon Sriracha, ormore, to taste
Kärna ur och skär tomaterna i tunna klyftor. Lyft ur köttet och skär det i tunna, tunna skivor. Rosta lite sesamfrön i en torr stekpanna och strö över köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.