Men min något stressigatisdagseftermiddag kröntes dock med gyllene sikrom…sååå gott. Dessutom låg fyra blanka, finasikari påsen, som jag fick, så kvällen var definitivt gjord
Till torsken är det ju himla gott med en vitvinssås, så här gör jag min. Det bästa sättet att tillagavitfisk om man vill behålla den vit och finenligtmitt tycke är att pochera den
Sprid ut rejält meddill och purjolök över siken. Att få möjligheten att avnjuta dagsfärsk sikifoliepaketgrillade över öppen eld ute på en ö i havsbanden vill jag unna allla
Här serverade vimed Beurre blanche, Jordärtskock och potatispuré, smörkokta morötter och sparris. Hälleflundra liggeri topp på den godaste fisk jag vet
När vinyligen var ute på en litenminisemestertripptill Västergötland och strosade i hamnen iMariestad, passade vi också på att köpa fantastisktfin varmrökt siki ett av hamnstånden
Jag hittade receptet på den här rätten hos henne och jag visstemed en gång att jag skulle göra den. De här bildernani får se nu gör knappt rätten rättvisa
Nu går vimedstadiga steg mot hösten och då börjar Sikfisketi sjön Gäutan, den här firren var helt nyfångad på nät när vitillagade den så här kommer en fiskrättmedväldigt goda tillbehör
Pocherad rödtungsrullad fylld medhavskräftaPortioner. Slå på vatten så att det täcker, låt fonden sjuda ett par timmar, späd med vatten om vätskan dunstar bort helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.