Dagens mattips blir en smakrik fiskpudding, perfekt att ta till om du har fiskrester i kylen. Låt puddingen stanna en stund i formen och servera den sen medskiratsmör över
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Toppa med dill, slå smöret över och servera med citronklyftor och kokt potatis. Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Skiratsmör, nyskalade räkor, pressad potatis, lite riven pepparrot och några broccolibuketter blir perfekt till
En fin bit torskrygg serverat med kokt potatis, riven pepparrot ochskiratsmör. Fisken, en eller två fint skalade och kokta potatisar, det skirade smöretoch en hög härligt rivig pepparrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.